Mennyire veszélyes a lassú pulzus? - HáziPatika

Alacsony pulzus orvos válaszol szív

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

egészségügyi gyógyszerek magas vérnyomás ellen

Kedves Látogatónk! Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadnimelyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk.

Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat!

milyen teszteket kell teljesíteni a magas vérnyomás miatt

Először Clexan majd syncumar mite kezelést kaptam 8 hónapig. Genetikai vizsgálattal FV génmutáció igazolódott.

Mikor kell orvoshoz fordulni?

Fogamzásgátlásként a Mirenat javasolta a nőgyógyászom de mivel hormont progesteront tartalmaz nem tudom hogy merjem - e használni, bár a tájékoztatóban az van írva hogy helyileg hat és gondolom a nőgyógyász sem javasolta volna ha nem lehetne. Köszönöm válaszát. Kedves Renáta! Mivel nem tudjuk, hogy homozygota, vagy heterozygota teljes körüen nem tudunk itélkezni.

Az alacsony pulzus okai

Heterozygota esetben a Mirenat szedheti, de ha van még alacsonyabb hormontartalmú készítmény, akkor azt szedje. Üdvözlettel : Dr. Blaskó György Prof. Azzal a kérdéssel fordulnék Önökhöz, hogy tavaly decemberben volt egy mélyvénás agyi trombózisom. Folyamatosan adom magamnak a Clexane 0,6mg injekciót.

Téma szakértői

Eleinte reggel alacsony pulzus orvos válaszol szív kellett, amit lecsökkentették napi 1-re a jó eredmények miatt. Legközelebb novemberben kell mennem ellenőrzésre addig továbbra is injekciózom magam.

Kérdésem az lenne, hogy ezek után mikor merjünk gyermeket vállalni? Milyen kockázatokkal, veszélyekkel jár?

Pulzus mérése

Válaszát előre is köszönöm! Kedves Ildikó! Nem tudom ki kezeli, de én nagyon hosszú időnek tartom az egy éves LMWH kezelést sc. Ha novemberben láthatnám a CT eredményt, akkor meg lehetne itélni a terhességet, mert arra meg az a jó, ha Clexane-t kap. Addig nem érne meg egy tanácsadásra bejönni az össze elérhető leletével?

Blaskó György belgyógyász Azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy megszeretném kérdezni milyen gyógyszert szedjek hogy megelözzem a sziv panaszokat???? Hálistennek még nem tudok problémát rolla de elszeretném kerülni Kérem mihamarabbi válaszát : Kelt Nagyon kevés információt írt le azzal kapcsolatbanhogy pontosan mire gondol.

Mire utal az alacsony pulzus? - HáziPatika

Nem ismert a kora sem. Célszerű ellenőrzésként egy belgyógyászati vizsgálat, általános labor Pl: koleszterin, stb Ezek függvényében tud majd megfelelő lépést tenni a megelőzés érdekében.

a nyaki osteochondrosis masszázsja magas vérnyomással

A 31 éves fiamnál tavaly nyáron tüdőembóliát mutatott ki a CT vizsgálat, kis infarct pneumoniával. A korházi kivizsgálások során nem derült ki, mi okozta az embóliát. Ezt követően 6 hónapig Pradaxa 2x mg gyógyszert szedett,majd két nap kihagyása után vérvétel történt,majd a gyógyszert tovább szedte.

Vérnyomáscsökkentőt kell szednem, a pulzusszámom viszont alacsony, 5o-6o közötti érték, sőt is előfordul. Ilyenkor gyengének érzem magam.

A genetikai vizsgálat eredménye negatív lett. A lupus AC szűrőteszt pozítív értékű lett. A lupus anticoagulans diagnozis felállásához 12 hét elteltével újabb vérvétel történt a Pradaxa gyógyszer egy hétre történő elhagyásával.

a magas vérnyomás szakasza

A kontrol laborvizsgálat negatív lett. A lelet szerint a lupus anticoagulans jelenléte nem valószinű. A pradaxa szedése felfüggeszthető Professzor Úr megköszönném a válaszát.

Kedves Margó!

Orvos válaszol - Trombózis és Hematológiai Központ

A fia sajnos egyáltalán nem egészséges, ha egyszer tüdőemboliája volt. Akinek tüdőemboliája volt, annak minimum évig alvadásgátlót kell szednie.

Folytassa a Pradaxa-t. Gondolni lehet e trombózisra?